Veelgestelde vragen

Wat kost het een bedrijfsspecifieke leeromgeving?

Voor rolgestuurde trainingen en kennisportfolio’s die MYOBI gebruikers aanschaffen voor dienstverlening, zijn geen kosten verschuldigd voor de geleverde gebruikerslicenties. Als er meer gebruikerslicenties vereist zijn, zijn de volgende licentiesstaffels van toepassing.

Wat is de bedrijfsspecifieke leeromgeving?

Duthler Academy creëert bedrijfsspecifieke leeromgevingen voor bedrijven en instellingen op haar Learning Management System (LMS). De leeromgeving heeft een aantal rollen. Duthler Academy koppelt een wettelijke vertegenwoordiger (de directie) van het bedrijf aan de rol van bedrijfsbeheerder. Het management kan de rol van bedrijfsbeheerder gebruiken om mensen te koppelen aan de rol van opleidingsmanager of onderwijskundige. De medewerkers met managementrollen kunnen de functionele structuur van een organisatie en afdeling beheren. In deze organisatiestructuur koppelen de managers de medewerkers aan rollen van coördinatoren of medewerkers.

Hoe krijg ik mijn bedrijfsspecifieke leeromgeving?

Bij het registratieproces van een bedrijf/gebruiker wordt niet alleen omgeving op MYOBI aangemaakt maar ook een bedrijfsspecifieke leeromgeving met de portefeuille vertrouwensnetwerk.

In een bedrijfsspecifieke leeromgeving verwerkt een bedrijf veel bijzondere persoonsgegevens. Duthler Academy moet het bedrijf in staat stellen de persoonsgegevens van medewerkers effectief en in overeenstemming met wettelijke verplichtingen te beschermen. Het onder het beleid van MYOBI Vertrouwensnetwerk verwerken persoonsgegevens biedt Duthler Academy en haar klanten zekerheid over het betrouwbaar verwerken van persoonsgegevens door de bedrijfsspecifieke leeromgevingen.

Het is logisch dat Duthler Academy de bedrijfsspecifieke leeromgeving aan bedrijven levert door te registeren bij en gebruiker worden van MYOBI Vertrouwensnetwerk. Hoe? U registreert uw bedrijf als gebruiker bij MYOBI en u heeft automatisch de beschikking over een bedrijfsspecifieke leeromgeving.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsspecifieke leeromgeving?

Het effectief organiseren van bedrijfsactiviteiten vraagt van medewerkers de nodige inspanningen. Deze inspanningen zijn niet eenmalig maar vragen continue aandacht omdat wettelijke en contractuele verplichtingen wijzigen, het organiseren van de bedrijfsactiviteiten wijzigen en de concurrentie met betere producten en services op de markt komen.

Met behulp van een rolgedreven opleidings- en trainingsportefeuilles biedt Duthler Academy een organisatie niet alleen de kennis maar ook de logistiek om de medewerker op het juiste moment met de juisten bewustwording en kennisontwikkeling te trainingen met als doel de beoogde veranderingen in het organiseren van bedrijfsactiviteiten succesvol door te kunnen voeren. Lees hier meer over de voordelen.