Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl
“Leer in driedagen de ins & outs van de BIO”

Speed up Course: Implementeren BIO

In deze driedaagse cursus staat de BIO centraal en leert u hoe u deze kunt implementeren binnen uw eigen organisatie.

Experts geven hun visie en vertellen vanuit hun ervaringen over de belangrijkste principes van de BIO. U krijgt inzichten en handvatten over de implementatie van de BIO in uw eigen organisatie. Er is veel aandacht voor het belang van informatiebeveiliging in het kader van de bescherming van persoonsgegevens.

Met cases worden de cursisten uitgedaagd om theorie om te zetten naar de praktijk. Tijdens de cursus kunt u gebruik maken van een kopie BIO.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Hieronder een aantal thema’s die aan bod komen tijdens de driedaagse speed up course BIO.

De organisatorische context van de BIO

De relatie tussen BIO en de Avg

Van huidige baseline naar BIO

Uitleg BIO, SIVA en implementatie

Voor wie?

De driedaagse speed up course BIO is gericht op alle overheidsinstellingen en professionals die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, implementatie en uitwerking van de BIO binnen hun overheidsinstelling, zoals security managers, security officers en IT-managers. Er zijn geen vereisten op het gebied van voorkennis. Het wordt wel aanbevolen om de BIO te hebben gelezen alvorens met de cursus wordt gestart.

Na afloop van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat. Met deze training zijn 21 PE punten te verkrijgen.

Incompany

Ben u van plan een incompany training of cursus voor meerdere collega’s te organiseren? Neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@duthleracademy.nl of +31 0(70) 392 22 09 voor een passend voorstel.