Opleiding Bedrijfsjuridische Functie

7.000 exclusief btw

Duthler Academy verzorgt de opleiding voor het organiseren en optimaliseren van legal operations. Met de inzet van, onder andere, smart contracting kan uw bedrijfsjuridische functie beter, goedkoper en effectiever worden georganiseerd.

Kennisopbouw over smart contracting, informatie over relevante ontwikkelingen op het gebied van legal operations en trainingen in de diverse rechtsgebieden zijn essentieel voor de implementatie en verdere ontwikkeling van legal operations.

Docenten: Anne-Wil Duthler, Ans Duthler, Rody Grevenstette & André Biesheuvel

Duthler Academy is bij de ontwikkeling van de opleiding bedrijfsjuridische functie gebruik gemaakt van haar eigen ervaringen en kennis op het gebied van “legal operations”. Ook is uitgegaan van internationaal gedragen standaarden en modellen. Zo maakt zij gebruik van Corporate Legal Operations Consortium (CLOC) en CATS CM. CLOC heeft een model ontwikkeld met 12 kerncompetenties die elke juridische afdeling moet beheersen om een ​​gedisciplineerde, efficiënte en effectieve juridische functie te realiseren. De contractmanagementmethode van CATS CM sluit goed aan bij de integrale benadering van legal operations. In de A-modules worden het CLOC- en CATS CM model besproken.

De opleiding bedrijfsjuridische functie bestaat uit diverse modules, die ieder afzonderlijk gevolgd kunnen worden. In de A-modules komen de beginselen en de diverse onderdelen van de bedrijfsjuridische functie aan de orde. Deze module ”inleiding bedrijfsjuridische functie” is bij uitstek geschikt om kennis te maken met legal operations en om te ontdekken hoe legal operations efficiënter, effectiever en goedkoper kan worden georganiseerd.

De opleiding bedrijfsjuridische functie is bedoeld voor medewerkers die legal operations willen organiseren en optimaliseren. Dit kunnen medewerkers zijn van de juridische afdeling, hoofd legal maar ook medewerkers van de afdeling Inkoop, contractmanagers, change managers en bedrijfsvoering.

De opleiding kan voor een groot deel in eigen tijd worden gevolgd, omdat de modules in een e-learning omgeving worden aangeboden. Per module wordt er een klassikale workshop georganiseerd op één van de vestigingen van Duthler Academy, waar de theorie met de praktijk in verband wordt gebracht en er ruimte is voor het inbrengen van casussen.

Iedere module wordt afgesloten met het maken van een tentamen.

Inhoud

De opleiding kan voor een groot deel in eigen tijd worden gevolgd, omdat de modules in een e-learningomgeving worden aangeboden. Per module wordt er een online workshop georganiseerd, waar de theorie met de praktijk in verband wordt gebracht en er ruimte is voor het inbrengen van casussen.

Modules:

  • A. Het fundament van Bedrijfsjuridische Functie
  • B. Bedrijfsjuridische Functie in de praktijk en Contractmanagement
  • C. Smart Contracting
  • D. Businesscase

Workshop

Kosten

Brochure

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opleiding Bedrijfsjuridische Functie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *