Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl
“Leer hoe uw juridische afdeling efficiënter kan werken door legal operations”

Opleiding Legal Operations

Wij verzorgen de Opleiding Legal Operations voor het efficiënter organiseren en optimaliseren van uw juridische afdeling. Wij maken gebruik van het internationaal gedragen model van Corporate Legal Operations Consortium (CLOC).

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die legal operations willen organiseren of verbeteren. Dit kunnen medewerkers zijn van de juridische afdeling, general counsel, legal operations officer (LOO), maar ook inkoopmanagers, contractmanagers, change managers, etc.

Meer informatieInschrijven

Na deze opleiding bent u in staat om

Fundament van Legal Operations door CLOC

De deelnemer maakt kennis met de 12 competenties van CLOC die in niveaus zijn onderverdeeld; randvoorwaardelijk, vooruitstrevend en volwassenheid niveau. Ook maakt de deelnemer kennis met het CATS model van CM Partners.

Organiseren, implementeren en verbeteren van Legal Operations

De deelnemer leert dat legal operations een centrale plaats heeft tussen de bedrijfs-onderdelen van een organisatie. De functie is de spin in het web.

Tooling voor Legal Operations

In deze module leert de deelnemer te werken met gereedschap in het kader van legal operation, bijvoorbeeld met smart contracting.

Business Case

In deze module leert de deelnemer een positieve business case te maken op basis van legal operation voor de eigen organistie.

Opzet van de Opleiding Legal Operations

De Opleiding Legal Operations biedt de theoretische en praktische onderbouwing die de (Chief) Legal Operation Officer nodig heeft om te zorgen voor een adequate juridische huishouding binnen zijn of haar organisatie.

Lees meer

Taxonomie van Bloom

Bij het ontwikkelen van de verschillende opleidingen hanteren wij de Bloom taxonomie. Deze taxonomie is gericht op het ontwikkelen van lesmateriaal. Bloom’s Taxonomy verdeelt het cognitieve domein in een aantal leerdoelen die oplopen van simpel tot complex. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen het lagere-orde denken en het hogere-orde denken.

Lees meer

Interesse? Neem contact met ons op!

Vul uw gegevens in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook via +31 0(70) 392 22 09 of servicedesk@duthleracademy.nl bereiken.