Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl
“Leer hoe uw juridische afdeling efficiënter kan laten werken”

Onze bedrijfsjuridische opleidingen

Onze bedrijfsjuridische opleidingen zijn uniek door de combinatie van praktijk en theorie. Alle docenten zijn professionals ‘uit het veld’ en doceren de theorie aan de hand van concrete casussen en praktijkvoorbeelden.

De opleidingen worden in een e-learningomgeving aangeboden, eventueel in combinatie met een klassikale workshop in één van onze locaties.

Lees meer

Onze Bedrijfsjuridische Opleidingen

Bekijk hieronder onze bedrijfsjuridische opleidingen. Wij bieden de Opleiding Legal Operations aan voor medewerkers van de juridische afdeling, general counsel, legal operations officer (LOO), maar ook inkoopmanagers, contractmanagers, change managers, etc.

Opleiding Legal Operations

Wij verzorgen de Opleiding Legal Operations voor het efficiënter organiseren en optimaliseren van uw juridische afdeling. Wij maken gebruik van het internationaal gedragen model van Corporate Legal Operations Consortium (CLOC).

Lees meer

Driedaagse Company Training Legal Operations

In deze driedaagse company training maakt u kennis met legal operations, de theorieën, methodieken en ontdekt u hoe de bedrijfsjuridische functie georganiseerd en geoptimaliseerd kan worden.

Lees meer