Intervisie voor FG’s (PE)

800 exclusief btw

Intervisie is onderdeel van het PE-Programma voor (Register) FG’s. Intervisie is een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied en in vertrouwelijkheid dilemma’s aan elkaar willen voorleggen. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren.

Door het volgen van deze module kunnen Register FG’s (RFG’s) 10 PE-punten halen.

(Online) Start:

De FG kan met ingewikkelde situaties te maken krijgen, onder meer omdat hij als toezichthouder is aangesteld bij de verwerkingsverantwoordelijke die zijn salaris betaalt. Verstandig omgaan met het collusierisico is een uitdaging die elke FG in de praktijk tegenkomt.

Intervisie is onderdeel van het PE-Programma voor FG’s. Intervisie is een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied en in vertrouwelijkheid dilemma’s aan elkaar willen voorleggen. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren.

Onder professionele begeleiding van Duthler Academy kunnen de volgende onderwerpen aan de orde gesteld worden: het inhoudelijke werk, problematische vraagstukken, professionele ervaringen, organisatie veranderingen, belemmerende gevoelens – overtuigingen.

Workshop

Na aanmelding krijgt u direct toegang tot de opleiding (module) in het opleidingsportaal van Duthler Academy. Hier kunt u zich ook inschrijven voor een workshop naar keuze.

(Online) Start:

Kosten

De totale kosten voor de module bedragen €800, – (exclusief btw en per persoon).

Duthler Academy werkt samen met verschillende platforms:

Particulieren en overheidsinstellingen zijn vrijgesteld van btw.