Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl
“Leer in driedagen de ins & outs van de BIO”

Company Training Implementeren BIO

In deze driedaagse company training staat de BIO centraal en leert u hoe u deze kunt implementeren binnen uw eigen organisatie.

Experts geven hun visie en vertellen vanuit hun ervaringen over de belangrijkste principes van de BIO. U krijgt inzichten en handvatten over de implementatie van de BIO in uw eigen organisatie. Er is veel aandacht voor het belang van informatiebeveiliging in het kader van de bescherming van persoonsgegevens.

Met cases worden de cursisten uitgedaagd om theorie om te zetten naar de praktijk. Tijdens de cursus kunt u gebruik maken van een kopie BIO.

Lees meer

Voor wie?

De driedaagse speed up course BIO is gericht op alle overheidsinstellingen en professionals die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, implementatie en uitwerking van de BIO binnen hun overheidsinstelling, zoals security managers, security officers en IT-managers. Er zijn geen vereisten op het gebied van voorkennis. Het wordt wel aanbevolen om de BIO te hebben gelezen alvorens met de cursus wordt gestart.

Na afloop van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat. Met deze training zijn 21 PE punten te verkrijgen.

Inhouse-training

Ben u van plan een incompany training of cursus voor meerdere collega’s te organiseren? Neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@duthleracademy.nl of +31 0(70) 392 22 09 voor een passend voorstel.

Lees meer