Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl
“Leer in één dag effectief om te gaan met het uitvoeren van DPIA’s”

Ééndaagse Company Training DPIA Lifecycle Management

Tijdens deze Company Training komen verschillende interessante onderwerpen aan bod.

De DPIA is een lifecycle omdat de leiding van een organisatie de vastgestelde risico’s voor het beschermen van persoonsgegevens met effectieve beheersmaatregelen naar een aanvaardbaar niveau dient te managen.

DPIA’s dienen periodiek geactualiseerd te worden of opnieuw uitgevoerd te worden bij het wijzigen van de dienst of het systeem.

InschrijvenBrochure downloaden

Welke onderwerpen komen aan bod?

Ins & Outs van de DPIA

Tijdens de course komen onderwerpen aan bod over, wat is een DPIA, wanneer moet u een DPIA uitvoeren, en hoe moet een DPIA worden uitgevoerd. Ook wordt de rol van de FG besproken.

Technische aspecten

Tijdens de course komen technische onderwerpen naar voren zoals, de relatie tussen de DPIA met privacy by design & by default. 

Verantwoording (accountability)

Deelnemers krijgen de DPIA Lifecycle management gedoceerd. Onderwerpen als het opstellen van een DPIA jaarplan, het verankeren van de resultaten, de inbedding in de bedrijfsvoering worden behandeld.

Praktische praktijkvoorbeelden

Tijdens de course worden praktische voorbeelden van DPIA’s besproken. Aan de hand van casussen, ervaringen en andere soorten praktijkvoorbeelden zal discussie ontstaan.

Inschrijven en kosten

De kosten voor deelname zijn €895,- (het cursusgeld is vrijgesteld van btw) per persoon. Wij verwelkomen u graag en zien uit naar uw komst.

Speed up course DPIA

€895,-

per deelnemer

  • Ins & Outs van de DPIA
  • Technische aspecten
  • Verantwoording (accountability)
  • Praktische praktijkvoorbeelden
Inschrijven

Interesse? Download hier de brochure!

Vul uw gegevens in om de brochure Speed up Course DPIA Life Cycle Management digitaal te ontvangen. Uiteraard kunt u ons ook via +31 0(70) 392 22 09 of servicedesk@duthleracademy.nl bereiken.