Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0)70 392 220 09
servicedesk@duthleracademy.nl

Wie gingen u voor?

Lees de ervaringen van andere deelnemers aan onze opleidingen.

Ik heb van tevoren uitgebreid en prettig gesproken met één van hun adviseurs en heb mij toen voor de speed up course privacy ingeschreven en daarna voor de Opleiding FG. Met tevredenheid wordt gesproken over het voortraject.

Deelnemer aan de Opleiding FG

Ik kreeg een solide indruk van het instituut en de opleidingen. De uitgebreide opzet met de modules sprak mij ook aan. en zeker als beginnend FG kies je voor de volledigheid van deze opleiding en de uitgebreide theorie.

Deelnemer aan de Opleiding FG

Het is de meest gedegen en intensieve opleiding op het gebied van privacy en gegevensbescherming en de informatie vooraf over de opleiding en de website gaven mij het gevoel van kwaliteit en professionaliteit.

Deelnemer aan de Opleiding FG

“Ik heb een Speed up Course gevolgd en daardoor is mijn interesse gewekt voor de opleiding FG “

Deelnemer Speed up Course

“Het is de meest gedegen en intensieve opleiding op dit gebied en de informatie vooraf over de opleiding en de website gaven mij het gevoel van kwaliteit en professionaliteit”

Deelnemer Speed up Course

Ik ervaar de opleiding positief, inspirerend en tijdrovend. Door met elkaar casussen te bespreken wordt de Avg, de achtergronden en de toepassingen helder en toepasbaar voor de praktijk. Per workshop wordt duidelijk dat velen in het land zich nog niet bewust zijn van de consequenties die de verordening met zich meebrengt.

Deelnemer Opleiding FG

Privacy Team van Amsterdam UMC aan het woord

Het privacy team van Amsterdam UMC (VUmc & AMC) hecht veel waarde aan de privacy van haar patiënten, medewerkers en bezoekers.

Marcel van der Haagen, Functionaris voor Gegevensbescherming, spreekt over de aanpak van Amsterdam UMC op het gebied van privacy en informatiebeveiliging en zijn ervaringen met de Opleiding FG van Duthler Academy.

De FG van aevitae aan het woord

Rik Kronenberg, adviseur Beleid & Implementatie bij Aevitae, vertelt over zijn ervaringen met de driedaagse speed up course Privacy & Gegevensbescherming van Duthler Academy. Wat heeft hij geleerd?

Interview met Harriete Hesselmans over de Opleiding

Harriette Hesselmans is afgestudeerd aan Duthler Academy en is Register Functionaris voor Gegevensbescherming. Harriette vertelt over haar ervaringen met de Opleiding FG en Duthler Academy.