• Privacy is een boardroom issue

Voor bedrijven

Op zoek naar een externe FG?

Het in dienst nemen van een FG is voor veel organisaties best een grote stap. Vaak zijn de gedachten over de inrichting van de functie en over de positie in de organisatie nog niet geheel uitgekristalliseerd. Of heeft een organisatie nog geen precies beeld bij de inhoud en hoeveelheid werk die een FG zal hebben. Het inhuren van een externe FG die is opgeleid en kan beschikken over het nodige gereedschap, kan dan een uitkomst zijn. Duthler Associates beschikt over een pool van externe enthousiaste opgeleide FG’s die belangstelling hebben om als externe FG tijdelijk bij u aan de slag te gaan. 

Eerste zichtbare stap naar compliance

Met het aanwijzen van een FG zet u een eerste zichtbare stap naar compliance met de GDPR. De FG is immers niet alleen een toezichthouder, maar ook een adviseur en meewerkend voorman of –vrouw. Met het aanwijzen van een externe FG kunt u eerst ervaring opdoen en weet u zich verzekerd van deskundige begeleiding. 

Waarom een externe FG van Duthler Associates?

 • Begeleiding
  De FG krijgt een coach van Duthler Associates toegewezen. 
 • Minimale kennis
  De externe FG die door Duthler Associates wordt geplaatst volgt de leergang FG of heeft deze reeds met goed gevolg afgerond. Daardoor beschikt hij of zij altijd over een basiskennis. Deze basiskennis wordt altijd getoetst.
 • Lid van het FG register
  Alle FG’s die worden geplaatst bij een verantwoordelijke en of bewerker zijn ingeschreven in het FG-register. 
 • Vervanging FG
  Indien de FG niet voldoet of niet past bij de organisatie of cultuur, dan is het bespreekbaar deze te vervangen door een andere FG uit het FG register van Duthler Academy. 

 

Referenties

Neem voor meer informatie contact op met Ans Duthler, manager van Duthler Academy.

Ans Duthler

Disclaimer

j.a.duthler@duthler.nl

Privacy statement

070 392 2209

Algemene voorwaarden