• Privacy is een boardroom issue

Over ons

Duthler Academy, sinds 2012 opgezet, is Europa's meest vooraanstaande opleidingsinstituut op het gebied van gegevensbescherming, het borgen van privacy en informatiebeveiliging.

Duthler Academy bestaat uit ruim 20 medewerkers/docenten en leidt ruim 120 aspiranten functionaris voor de gegevensbescherming op. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG), een post-HBO opleiding die bestaat uit 30 modules en via de e-Learning is te volgen. Deze modules zijn onderverdeeld in vier categorieën; formeel-juridisch, governance & compliance, materieel en assessments & audits.

Naast de Leergang FG leidt de Duthler Academy sleutelfunctionarissen op via twee- en driedaagse 'speed up course(s)'. Ruim 250 deelnemers hebben speed up course(s) gevolgd. De speed up course(s) bestaan uit 6 modules uit de Leergang FG en is op de e-learningomgeving te volgen.

Duthler Academy faciliteert bedrijven en instellingen om de werkvloer op te leiden via het "Awareness Raising programma". Dit programma wordt door ruim 10 prominente bedrijven en instellingen gebruikt. Het programma is via e-Learning te volgen.

Bedrijven en instellingen die opzoek zijn naar een externe FG kunnen door de Duthler Academy worden gefaciliteerd. Duthler Academy hanteert een aanpak om zoveel mogelijk productiviteit en efficiëntie uit de externe FG te halen. Deze externe FG’ers staan geregistreerd in het FG Register en hebben zich te houden aan de hoge kwaliteitseisen van de Duthler Academy.

Duthler Academy verbindt zich aan de gedragscode van de NRTO en conformeert zich aan de Algemene voorwaarden van de NRTO

Duthler Academy werkt samen met de volgende kennispartners partners.

 

Adres Duthler Academy

Frankenslag 137
2582 HH Den Haag
070 392 22 09
info@duthler.nl

 

Referenties

Neem voor meer informatie contact op met Ans Duthler, manager van Duthler Academy.

Ans Duthler

Disclaimer

j.a.duthler@duthler.nl

Privacy statement

070 392 2209

Algemene voorwaarden