• Privacy is een boardroom issue

Functionaris voor de gegevensbescherming

Ing JHJ van der Heijden (Anneke)

De bescherming van privacy zal de komende jaren in toenemende mate een serieus issue worden dat doorwerkt in vrijwel alle werkprocessen van een organisatie. De uitdaging om het goed te organiseren is groot, de risico's zijn dat ook.  

Als ervaren projectmanager met een achtergrond als technisch bedrijfskundige en organisatie adviseur boeit mij dit enorm. Reden waarom ik twee jaar geleden ben gestart met de opleiding tot FG bij Duthler Academy. Het is mijn doel om mijn bestaande kennis en ervaring te integreren met een gedegen kennis over gegevensbescherming.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Awareness-raising en ontwikkel daarvoor een programma dat via DuthlerAssociates wordt aangeboden. Met mijn bedrijf 'Privacy Awareness raising en Advies' (PrArenA) bied ik advies op het gebied van gegevensbescherming in het algemeen en (programma's voor) Awareness-raising in het bijzonder.


Zakelijk

Email

Anneke@prarena.nl

Mobiel

0625323852

Privé

Email

Anneke@prarena.nl

Mobiel

+31 (6) 25323852

Social Media


CV

https://www.linkedin.com/in/annekevanderheijden?trk=nav_responsive_tab_profile','CV','width = 600,height = 600,scrollbars = yes') ">Link naar het CV

Referenties

Neem voor meer informatie contact op met Ans Duthler, manager van Duthler Academy.

Ans Duthler

Disclaimer

j.a.duthler@duthler.nl

Privacy statement

070 392 2209

Algemene voorwaarden